Home » Uncategorized » Gastbijeenkomst met Daphne Depassé

Gastbijeenkomst met Daphne Depassé

Het is al enige tijd geleden dat Daphne Depassé te gast was (op 19 november 2012 om precies te zijn), maar het was wel een bijeenkomst die nog vers in mijn geheugen ligt. Om te refereren naar de ‘kenniswaardeketen’ van Mathieu Weggenman, heb ik de opgedane kennis van deze sessie al meerdere malen toegepast en geëvalueerd. Ik heb van Daphne zeer waardevolle input gekregen met betrekking tot het onderzoek dat ik deed over kennisdelen voor Peperclip. Ik ben de volgende dag ook direct met mijn projectgroep gaan brainstormen over hoe we deze input konden gebruiken. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een mooi rapport en een tevreden opdrachtgever. Bedankt hiervoor Daphne!

Echter heeft deze sessie niet alleen input opgeleverd voor mijn onderzoek, maar heeft mij persoonlijk ook tot nieuwe inzichten gebracht. Ik hield me bijvoorbeeld bezig met hoe ik ervoor kon zorgen dat ik een grote groep in beweging kon krijgen, wat ik maar niet voor elkaar kreeg. Daphne liet mij inzien dat het niet haalbaar is om een grote groep in één keer in beweging te krijgen. Ik moest er juist voor zorgen dat ik een aantal mensen in beweging kreeg, waardoor er vanzelf meer zouden volgen.

Ik wil Daphne wederom bedanken voor haar komst en voor de nieuwe kennis die ik door haar heb opgedaan. Dit heeft mij veel energie bespaard in de afgelopen periode en ik hoop dat onze paden spoedig nogmaals zullen kruisen. Ik vond het gezellig!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tweets

Kalender

januari 2013
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d bloggers liken dit: